Websites

robdriessen
www.robdriessen.nl
Rob Driessen is kunsthistoricus en registertaxateur, gespecialiseerd in 20ste-eeuwse kunst en vormgeving.

Voor Rob maakte ik een website als een visitekaartje. Naast een overzicht van de diensten die hij aanbiedt is er een meer variabele pagina waarop de kunstvoorwerpen die hij in bemiddeling heeft te zien zijn. Daarnaast een archief dat van tijd tot tijd bijgewerkt wordt en natuurlijk zijn agenda met actuele informatie.

Rob Driessen over Roos:

“Roos is mijn twee rechterhanden online!”
dekleinewerf
www.dekleinewerf.nl
De Kleine Werf is gevestigd op een unieke locatie aan het water voor vergaderingen, presentaties, trainingen, brainstormsessies of een exclusief private diner in Amsterdam in een bijzondere omgeving.
Voor de Kleine Werf heb ik een orderinvoerprogramma gemaakt, waarmee de boekingen kunnen worden vastgelegd en begeleidende brieven, contracten en facturen afgedrukt. Verder verzorg ik elk kwartaal de boekhouding en de BTW-aangifte.
Ter viering van het 10-jarig bestaan van De Kleine Werf heb ik een nieuwe website gemaakt.
patrickvandenhanenberg www.patrickvandenhanenberg.nl Patrick van den Hanenberg is theaterrecensent, schrijver en musicalschrijver. Hij had in de loop van de tijd een enorm archief opgebouwd van de stukken die in de Volkskrant en op andere plaatsen waren gepubliceerd. Op cd's, zonder indexering. Dat was niet erg handig. Wilde hij bijvoorbeeld alle stukken over een bepaalde artiest even inzien, dan was hij al snel twee uur verder. Op de website heeft hij alles in minder dan één seconde bij elkaar.
Voor het zover was heb ik alle teksten gerubriceerd, geconverteerd naar HTML en geïmporteerd in Wordpress.
Haparako
www.haparako.com
Stichting Háparako is opgericht in juli 2002 op initiatief van Sigrun Spaans. Háparako heeft als doel de levensomstandigheden van de plattelandsbevolking in het noordwesten van Burkina Faso te verbeteren. In oktober 2010 heeft Háparako een technische school geopend, de eerste en enige technische school in een gebied zo groot als heel Nederland.


Sigrun Spaans over Roos:
“In al de jaren dat ik Roos ken heb ik haar als zeer toegewijd en enthousiast ervaren. Met haar vakmanschap en kennis staat ze in mijn visie op eenzame hoogte. Roos is een perfectioniste tot in de kleinste details. Ze heeft voor ons een mooie en toegankelijke website gemaakt die mijn eigen ideeën precies weergeeft. Roos is altijd beschikbaar en stopt pas als alles klopt en werkt.”
cash4cashu
www.cash4cashu.nl
Geef een origineel kado!

Naast de reeds bestaande projecten, wil Háparako een plantage met cashewbomen beginnen. Een kleine boom kost ongeveer €10,- op de lokale markt. Jij kunt Háparako helpen met de investering.
floresschoolproject
www.floresschoolproject.nl
Stichting Flores Schoolproject is opgericht in oktober 2009 en zet zich in voor de bouw van de eerste school in het Zeu-district op het Indonesische eiland Flores.
Het ontwerp van de website is van Clementine van Zeijl.

Mieke van Beeren over Roos:

“Roos heeft als vrijwilliger de website voor onze stichting gebouwd. Roos denkt mee en corrigeert om de site mooi en overzichtelijk te houden.”
cursorpin
www.cursorpin.nl
Cursorpin
enamel on silver or gold coated metal
13mm
safety lock
eenvistweevis
www.eenvistweevis.nl
Het fijnste buurtrestaurant in de grote stad, gelegen aan de Schippersgracht in Amsterdam, vlakbij het IJ en onder de rook van het Scheepvaartmuseum.

Bij de website heb ik een eenvoudig CMS gemaakt, waarmee éénvistwéévis zelf het menu, de wijnlijst en de speciale aanbiedingen kan bijhouden.
gertrudpijnenburgfysiotherapie
www.gertrudpijnenburg.nl
Bureau voor fysiotherapie en advies en begeleiding in Fitness. Verkoop van oefenprogramma's voor thuis. Hulp bij fysieke training bij reintegratie. Personal training.
ilonahendriks
www.ilonahendriks.nl
De werken van Ilona Hendriks tonen fragmenten uit haar leven, de wereld en de mensen om haar heen, expressief, kleurrijk en met veel passie op het doek tot leven gewekt.

Ilona Hendriks over Roos:

“De samenwerking met Roos was altijd "sneller dan snel" en buiten praktisch ook creatief een succes. Een aanrader voor iedereen die begint. Ze denkt mee, maar luistert vooral heel goed naar wat je wensen en ideeën zijn en vult dan aan. Super!”
eugenewinthagen
www.eugenewinthagen.nl
Een gedreven steeds terugkerende zoektocht naar stemmingen, verhalen, lijnen en vormen, het bijzondere of afwijkende, ogenschijnlijk alledaagse, even stilstaande, maar altijd voorbijgaande ...

Eugène Winthagen over Roos:

“Roos levert uniek maatwerk! Om te komen tot een fotowebsite heeft ze me stap voor stap op een aangename en geduldige wijze door het voorbereidingsproces geleid. Ze heeft meegedacht bij het formuleren van het programma van eisen en me daarbij waardevolle tips gegeven. Op basis van een aantal concepten hebben we samen voortvarend gesleuteld aan een perfect eindresultaat. Ook het onderhoud van de website kan ik met een gerust hart aan Roos overlaten. Op mijn verzoek wordt de website periodiek en snel geactualiseerd.”
samarkandcollection
www.samarkandcollection.com
Elegante ontwerpen in harmonieuze kleuren
Gemaakt door Turkmeense knopers uit Afghanistan
Pure natuurlijke verfstoffen
Handgesponnen wol van superieure kwaliteit
ietkortschotkeramiek
www.koloriet.com/iet/
Iet Kortschot is vanaf 1975 werkzaam in de werkplaats Koloriet, gevestigd in de oude binnenstad van Amsterdam. Tijdens de eerste tien jaar produceerde zij serviezen en andere gebruikskeramiek voor particulieren en winkels. Daarna was zij betrokken bij het uitvoeren van bijzondere projecten en glazuurontwikkeling. Tegelijkertijd ontwikkelde ze haar eigen keramische werk. Vanaf 1988 begon ze zich te verdiepen in zeefdruk en experimenteerde met de mogelijkheden om glazuurgrondstoffen te gebruiken bij beeldoverdracht op keramiek.

Voor Iet maakte ik een eenvoudig CMS waarmee zij heaar website up-to-date kan houden.
worldofcinema
www.worldofcinema.nl
World of Cinema laat u kennis maken met de film die inspireert. Films die u laten nadenken over het leven, culturen, geloven en verschillende levenswijzen. Laat u meenemen op een onvergetelijke reis langs duizelingwekkende dieptes en ijzige hoogtes, van Tibet tot aan de Grote Oceaan!
eelcoschutphotography
www.eelcoschut.nl
Wanneer ik naar mijn foto's kijk, ben ik gefascineerd door hoe het toen was, op die dag, op dat moment. Just a moment in time. Nooit zal dat moment zich exact op dezelfde wijze herhalen, nooit! De foto's zijn hetzelfde gebleven, beelden uit mijn "museum", slechts wat vergeeld door de tijd.
We@Sea We@sea werd in 2004 opgericht met als doel kennis te vergaren om risico's te verkleinen en zo een verantwoorde implementatie mogelijk te maken van een grootschalig windenergie vermogen op de Noordzee.

In 2012 heeft We@Sea een nieuwe website laten ontwerpen.
haveneilandopzee
www.haveneilandopzee.nl
Relevant Dutch parties involved in the development of offshore wind energy took the initiative to develop artificial ports in the North Sea to facilitate the construction, exploitation and maintenance of far offshore wind farms in the North Sea.
The association Heden (Haveneiland duurzame energie North Sea; Offshore port sustainable energy North Sea) was established to investigate and develop the prospects for such an island. Heden has also initiated the procedure to obtain building permits from the Ministry of Transport and Public Works (V&W).
samarkandcollection
www.galerievanderhorst.com
Om oude beproefde technieken niet verloren te laten gaan heeft Galerie van Der Horst zich gespecialiseerd in het op eigen initiatief en naar de hoogst denkbare kwaliteits- normen produceren van natuurgeverfde tapijten, Kelims en Sumacks, in het noorden van Afghanistan en het oosten van Turkije. Daarnaast bieden wij uit het merendeel van de bekende productiegebieden een voorraad in alle denkbare maten, soorten en kwaliteiten.
toiark
www.toiark.nl
TOIARK is Seija Toivonen, geboren in Finland.
Seija is gediplomeerd interieurarchitecte, afgestudeerd aan Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag en gediplomeerd architecte, afgestudeerd aan Academie voor Bouwkunst in Amsterdam.
Afhankelijk van de opdracht werkt zij eventueel samen met verschillende deskundigen zoals bijvoorbeeld landschapsarchitecten, stedenbouwkundigen en/of constructeurs.
Seija zet haar creativiteit, deskundigheid en vakmanschap graag in voor een goed ontwerp c.q. bouwplan volgens de wensen van de opdrachtgever; kortom een maatpak, waar beide partijen trots op kunnen zijn.
fliplambalkdrukwerk
www.fliplambalk.nl
Emma interieuradvies Joke Stephan: "Ik woon zelf klein en weet hoe het is om te woekeren met ruimte. Zeker in je eigen woning is het vaak moeilijk de ruimte te zien. Als professional zie ik die wel. Daarom geef ik interieuradviezen."

In 2012 heeft Emma interieuradvies nog een website laten ontwerpen.
dianahomestyling Voor Diana Homestyling, gevestigd aan de Overtoom in Amsterdam, heb ik deze website gemaakt. De winkel heeft een uitgekiend aanbod van vloerbedekking, meubels, gordijnen, verlichting, beddengoed en accessoires. Inmiddels heeft Diana Homestyling het onderhoud van de website in eigen hand genomen.